KIEGÉSZÍTŐ ELEKTROMOS RENDSZEREK FEJLESZTÉSE

KIJELZŐ- ÉS KEZELŐRENDSZER

A járművekbe beépített és a próbapadokon üzemelő rendszerekhez üzemi-, illetve mérésvezérlő hardver és szoftver szükséges. A telepített hardver egy valós időben működő számítógép, a szoftver pedig saját fejlesztésű program. A rendszer lehetővé teszi a hajtásrendszerek vizsgálatát teszt-, és forgalmi viszonyok között.

A saját fejlesztésű távfelügyeleti rendszer (telemetria) alkalmas a kísérleti járművek üzem közbeni - real-time - vizsgálatára. A kétirányú kommunikációra képes rendszer vezeték nélkül (WIFI, 3G) továbbítja a fedélzeti adatokat, amelyeket MySQL szerver adatbázisban gyűjt. Egyedi szoftver segítségével elemezni tudjuk a kapott paramétereket, illetve aktív beavatkozást is végrehajthatunk.

BIZTONSÁGI-, ÉS VEZETÉKRENDSZER

A villamos járművek saját tervezésű biztonsági-, és vezetékrendszere fontos szerepet játszik a villamos hajtású járművek üzemeltetésében, és hatósági vizsgálatainál.

NAPELEMALKALMAZÁSOK KUTATÁSA

A kutatóközpont napelemes, járműakkumulátorok töltésére alkalmas rendszerek fejlesztésével is foglalkozik. Járművön elhelyezett, és járművön kívül lévő napelemek összeállítása, mérése, töltésvezérlésének fejlesztése áll a fókuszban.

JKK a MaxWhere 3D térben

JKK K+F videok

Szakmai partnereink